Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΡΗΣ –ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ,ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΚΟΡΩΠΙΟΥ, ΠΑΛΛΗΝΗ-ΓΕΡΑΚΑΣ-ΑΝΘΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ


Αδέρφια , συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα σας για την υπεράσπιση του τόπου σας , από την κατοχική κυβέρνηση, από τα ντόπια και ξένα συμφέροντα. Είμαστε στο πλευρό σας για την υπεράσπιση της γής , του νερού, του οξυγόνου που κληρονομήσαμε από τους γονείς μας και δανειστήκαμε από τα παιδιά μας.


Πολεμάμε και παλεύουμε να σώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΣΕΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ στην Χαλκιδική και ΕΜΕΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ της παραλιακής ζώνης από το Φάληρο έως και το Σούνιο στην ΑΤΤΙΚΗ , των 6.500 στρεμμάτων του πρώην αεροδρόμιου Ελληνικού από το ξεπούλημα ,το μόνο χώρο που μπορεί να δώσει οξυγόνο-ανάσα ζωής στην Αττική και την ντροπολογία για το ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.

Διατρανώνουμε το ανάστημα μας και όλοι μαζί λέμε : 
Η ΓΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ !!! ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ!!! ΠΗΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!!

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ -ΔΕΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ -ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ -ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ !!!

ΑΘΗΝΑ 19-02-2013

2 σχόλια:

  1. Ελλαδα πηγη των ηλιθιων με πρωτοπορο τον Τσιπρα αριστερο φασιστα, τον Μιχαλολιακο, και τον πανιβλακα Καμμενο που δεν δουλεψε στην ζωη του. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ελληνων χριστανων, των βολεμενων των παραλικων καταλληματων.
    Ολοι αυτοι, που ο καθενας ονειρευετε εξουσια....και ο χαζοελληνας που ακολουθει πιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΦΙΛΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ, ΄΄ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΛΠ....ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ..ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή