Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018

Σκουριές: Ανακοινώθηκε το αποτελέσμα της στημένης διαιτησίας τουςΔεν κρατήθηκε απ τη χαρά της η εταιρεία και ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της στημένης διαιτησίας τους

Είναι βέβαια πολύ πιθανό να τους έδωσε την "άδεια" να μας το ανακοινώσουν ο Σταθάκης -γιατί στο να δίνει άδειες και να καταστρέφει ολόκληρες περιοχές είναι αυθεντία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας θεωρεί ότι πέραν των άλλων θετικών θα ξεκινήσει και ένας ουσιαστικότερος διάλογος με την κυβέρνηση για να πάρουν και κάτι τελευταία που έχουν απομείνει για να μπει η ταφόπλακα της περιοχής. Συνεχίζει δε λέγοντας ότι τα οφέλη θα είναι πολλά και για την πολιτεία και για την τοπική κοινωνία. Καλά αυτό το τελευταίο δεν χρειάζεται ερώτημα... τεράστια οφέλη! Ρύπανση, νερά που δεν θα μπορούμε να τα πιούμε, καρκίνοι, θάνατοι, διώξεις, προφυλακίσεις... !!!

Είναι τελικά αυτό το ηθικό πλεονέκτημα της "αριστεράς" του Τσίπρα και των βουλευτών του, όπως η Ιγγλέζη, που δεν αφήνουν περιθώριο να αναφωνήσει κανείς τίποτα λιγότερο από το πόσο ξεφτίλες και υπόλογοι είναι για τη συνέχιση και τελικά για την ολοκλήρωση της καταστροφής ενός τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: