Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Έκαψαν το σπίτι του Μπίκα! Διακόπτονται όλα τα πρωταθλήματα


Άγνωστοι έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική, την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στα γραφεία της ΕΠΟ. Διακόπτονται όλα τα πρωταθλήματα.

Αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άνευ προηγουμένου. Άγνωστοι έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική, την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στα γραφεία της ΕΠΟ με σκοπό να ανακαλέσει την παραίτησή του.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και αναμένεται το πόρισμα της Πυροσβεστικής. Ευτυχώς, τα μέλη της οικογένεια του υπό παραίτηση προέδρου της νέας ΚΕΔ δεν κινδύνευσαν. Το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Μπίκας δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με τη διαιτησία και γενικότερα με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο μεταξύ, μετά την εκφοβιστική επίθεση στο σπίτι του Γιάννη Τσαχειλίδη, αλλά και ύστερα από τον εμπρησμό του σπιτιού του Γιώργου Μπίκα, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έδωσε εντολή στη διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ για διακοπή επ' αόριστον όλων των πρωταθλημάτων.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ομοσπονδία, επισημαίνεται ότι η απόφαση θα επανεξεταστεί μετά την ανακοίνωση του πορίσματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τα αίτια της πυρκαγιάς που κατέστρεψε το σπίτι του αρχιδιαιτητή.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της.

Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.

Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA».

Δεν υπάρχουν σχόλια: