Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

28η Οκτωβρίου 2012 Ιερισσός, Μία παρέλαση με νόημαΗ νεολαία της Ιερισσού αυθόρμητα και κόντρα στα "πρέπει" των δασκάλων τους παρέλασαν στους δρόμους της Ιερισσού με τα σύμβολα της αντίστασης κατά της καταστροφής του τόπου τους από ξένες επιχειρήσεις χρυσού!

Οι επιχειρήσεις αυτές κόντρα σε επιστημονικές μελέτες και πορίσματα, όπως του Συμβουλίου Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. του Τ.Ε.Ε Κ.Μ, της Γεωπονικής Σχολής, του Τ.Ε.Ι Τουριστικών Επαγγελμάτων, πλήθος μελετών ανεξάρτητων καθηγητών πανεπιστημίου και κόντρα στη θέληση της πλειοψηφίας του λαού της Χαλκιδικής, προχωρούν τα καταστροφικά τους σχέδια με μόνο όπλο τους τη διαφθορά του πολιτικού συστήματος και την εκμετάλλευση της ένδειας πολλών συμπολιτών μας.


Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ:

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ!

ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΓΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΗΣ!
ΠΗΓΗ: Χρήστος Καραστέργιος

4 σχόλια:

 1. ΑΧ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. δεν ηταν μονο ιερισσιωτες.ηταν και απο ουρανουπολη και νεα ροδα.
  μη ξεχναμε.θα ηταν και της αμμουλιανης αλλα λογω καιρου δεν βγηκαν τα παιδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. είναι και χρυσαυγίτες, και συρριζάδες, και κνίτες, και οικολόγοι και τραμπούκοι και αλήτες γενικότερα. όταν αγαπητοί φίλοι μας αποφασίσετε τί ειμαστε τελικά και πως θα μας ονομάσετε, θα είναι πλέον αργά. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν είναι ρουφιάνοι και πουλημένοι.Είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και δεν ντρεπόμαστε!!έχουμε μούτρα και
  κυκλοφορύμε στον κόσμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εκείνος που μιλούσε με τους γερμανούς το 40 ήταν προδότης αυτός που δουλεύει τώρα για τους Καναδους ειναι προδότης

  ΑπάντησηΔιαγραφή