Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Αντιεξουσιαστές «καθαρίζουν» την πλατεία Εξαρχείων από τους εμπόρους ναρκωτικώνΑπό tvxs

Επιχείρηση «εκκαθάρισης» της πλατείας Εξαρχείων έκανε την περασμένη Παρασκευή ομάδα αντιεξουσιαστών.

Οι ομάδα πίσω από την επιχείρηση που καλείται «Σύντροφοι/ισσες ενάντια στις μαφίες», έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το βίντεο από τα όσα έγινα την Παρασκευή στην πλατεία Εξαρχείων.

Όπως φαίνεται η ομάδα των αντιεξουσιαστών φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα κυνηγούν τους διακινητές ναρκωτικών και τους εξαναγκάζουν να εγκαταλείψουν το χώρο φωνάζοντας το σύνθημα «Τα Εξάρχεια έχουν ιστορία - Έξω οι ναρκέμποροι από την πλατεία».

Επίσης σε κάποιες περιπτώσεις τους προπηλακίζουν.


Στην ανακοίνωση που ανάρτησαν στο indymedia αναφέρουν:

Απέναντι στους σχεδιασμούς για τη μετατροπή της πλατείας Εξαρχείων σε πεδίο ελέγχου, κατανάλωσης και ναρκεμπορίου, αναρχικοί και κομουνιστές κινηθήκαμε οργανωμένα και συλλογικά αντιπαρατιθέμενοι έμπρακτα στη δραστηριότητα των εμπόρων ναρκωτικών. Δραστηριότητα η οποία συνεχιζόταν παρά τις διακηρύξεις του υπουργού Προ.Πο στην πλατεία Εξαρχείων έως και σήμερα. Σε έναν κόσμο που προτάσσει το κέρδος και τον έλεγχο ως “αξίες”, δεν χωρούν αυταπάτες.

Μόνο οι αγώνες μας, οι αγώνες ενάντια στην εξαθλίωση και την υποταγή, μπορούν πραγματικά να απελευθερώσουν εδάφη, για να ανθίσει η κοινωνική αυτοοργάνωση και η ταξική αλληλεγγύη. Αυτοί οι αγώνες είναι το μόνο εμπόδιο ενάντια στην κρατική επιβολή, την καπιταλιστική βαρβαρότητα και τις ναρκομαφίες που αποτελούν υποπροϊόντα τους.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου εισβάλαμε αιφνιδιαστικά και στοχευμένα στην πλατεία Εξαρχείων, εντοπίσαμε εμπόρους ναρκωτικών και τους δόθηκε το μήνυμα που τους αρμόζει.

Σύντροφοι/ισσες ενάντια στις μαφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: