Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Ιερισσός:Τουρνουά Χαλκιδικής beach Volley Halkidiki Cup 8-9 και 10 Ιουλίου



Έρχεται δυνατό τριήμερο στις 8-9 και 10 Ιουλίου για τους λάτρεις του Beach Volley❗️❗️❗️
Αγόρια και κορίτσια άντρες και γυναίκες ετοιμαστείτε ❗️
Η επιχείρηση Alou Cocktail Bar θα φιλοξενήσει το Τουρνουά Χαλκιδικής beach Volley Halkidiki Cup υπό την αιγίδα του Δήμου Αριστοτέλη.
Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή με μήνυμα στην σελίδα μας η στο τηλέφωνο 2377041342 .

Το HALKIDIKI CUP Beach Volley Circuit, είναι ένας προσιτός θεσμός σε όσους αγαπούν το Beach volley και θέλουν να συμμετάσχουν σε ένα άρτια οργανωμένο τουρνουά. Επιλέγονται έξι δημοφιλείς τοποθεσίες στον Νομό Χαλκιδικής και σε κάθε τουρνουά συμμετέχουν περισσότερες από 30 ομάδες γυναικών και ανδρών

Διοργανωτές του θεσμού είναι η αθλητική εταιρεία ERREA και ασφαλώς η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ (Ομοσπονδίας beach volley).
Πρόκειται με διαφορά για τα πιο πετυχημένα τουρνουά beach volley που γίνονται στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς ανήκουν στην ανώτερη κλίμακα διοργανώσεων (OPEN- MASTERS), είναι αναγνωρισμένα από την Ελληνική Ομοσπονδία.
Μέσα σε ένα τριήμερο διεξάγονται περισσότεροι από 40 αγώνες ανδρών και γυναικών, καθώς υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση από το πρωί ως το βράδυ ενώ παράλληλα με τους αγώνες εξελίσσονται και άλλες δραστηριότητες προσέλκυσης του κοινού.
Βάση στατιστικών στοιχείων της διοργάνωσης , τουλάχιστον 100 άτομα επισκέπτονται το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου