Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Η ομάδα νέων της Ακάνθου Ιερισσού πρωταθλήτρια Χαλκιδικής 2015


Επικράτησε της ομάδας Νέων των Ν. Μουδανιών με σκορ 1-4 και κατέκτησε πανηγυρικά τον τίτλο του πρωταθλητή Χαλκιδικής!
Στον αγώνα που έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο των Βραστάμων οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σκληρά για την κατάκτηση του κυπέλλου χαρίζοντάς μας αμέτρητες στιγμές ποιοτικού ποδοσφαίρου.
Το σκορ άνοιξε η Άκανθος στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Σύντομα τα Μουδανιά ισοφάρισαν, αλλά πολύ γρήγορα η Ιερισσός ανταπέδωσε πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα που σηματοδότησε και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή της Ιερισσού ήταν φανερή καθώς σημείωσε ανενόχλητη και τα άλλα δύο γκολ που της χάρισαν την πανηγυρική νίκη!
Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν τον αγώνα οι φίλοι και των δύο ομάδων ανάμεσά τους και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη Αργύρης Τσακνής που συμπαραστέκεται την ομάδα της Ιερισσού και σήμερα μας απένειμε τον τίτλο του πρωταθλητή! 

Να ευχαριστήσουμε τον προπονητή της ομάδας που εργάσθηκε με αυταπάρνηση για την επίτευξη του στόχου μας, τους υπευθύνους για την άψογη διοργάνωση, όλους όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο και στήριξαν τις ομάδες με την παρουσία τους σε όλες τις αναμετρήσεις, το Δήμο Αριστοτέλη για την παραχώρηση του λεωφορείου του Δήμου για τη μετακίνηση των παικτών αλλά πάνω απ΄ όλα να ευχαριστήσουμε αυτά τα παιδιά που με το μεράκι και την επιμονή τους μας χάρισαν αμέτρητες συγκινήσεις με τις νίκες τους όλη τη σεζόν και μας κράτησαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή ως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!
Από τον Μ.Γ.Σ. Άκανθος Ιερισσού, τους γονείς και όλους τους Ιερισσιώτες στέλνουμε ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα Νέων της Ακάνθου Ιερισσού που μας έκανε περήφανους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου