Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

«Όλοι μιλούν για παρανομίες, αλλά κανένας δεν σταματάει την Ελληνικός Χρυσός»


Από τα δικαστήρια του Πολυγύρου η Λόλα Χρυσούλη, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Ιερισσού, μίλησε στο «Κόκκινο 93,4» για τις απολογίες 29 αγωνιστών, από την Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη, που απολογούνται για την υπόθεση «Λάκκος Καρατζά».
Η συνέντευξη εδώ.

Όπως τόνισε στους «Δύο Λύκους», τον Λευτέρη Αρβανίτη και τον Θεόφιλο Σιχλετίδη, περιοριστικοί όροι όπως η μη προσέγγιση των Σκουριών σε απόσταση 4 χιλιομέτρων, που επιβλήθηκαν σε ορισμένους απολογούμενους, είναι τουλάχιστον περίεργοι, αλλά δεν πτοούν το κίνημα που θα συνεχίσει τον αγώνα και μέσα στο καλοκαίρι, με διαδηλώσεις, συναυλίες και κατασκήνωση μέσα στο δάσος το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.


Σε σχέση με τις εργασίες στα εργοτάξια της εταιρίας σημείωσε πως όλες οι υπηρεσίες μιλούν για παρανομίες, αλλά κανένας δεν σταματάει την Ελληνικός Χρυσός. Την Παρασκευή, όπως είπε, το κίνημα της Χαλκιδικής κατεβαίνει στην Αθήνα για να συναντηθεί με τα κινήματα για την υπεράσπιση των παραλιών και για την προστασία της Μεσογείου από την καταστροφή των χημικών της Συρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου