Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ιερισσός :Εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού ''ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ''


Μέσα σε ένα ενθουσιώδες κλίμα ο κ. Μίχος και υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ υποδέχθηκαν την Παρασκευή 02 Μαΐου, τους δημότες της Ιερισσού και των γύρω περιοχών στα εγκαίνια του Κεντρικού Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού στην Ιερισσό.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που κυριολεκτικά κατέκλεισε το εκλογικό κέντρο, τόνισε τη σημασία την ενότητας όπως αναδεικνύεται και μέσα από το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού και της κοινής προσπάθειας που πρέπει να καταβάλουν όλοι οι πολίτες προκειμένου να εργαστούν για μια άλλη ανάπτυξη ξεπερνώντας τις όποιες τεχνητές αντιθέσεις.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η κα. Κατερίνα Ιγγλέζη, βουλευτής Ν. Χαλκιδικής, ο κ. Μιχάλης Τρεμόπουλος, Υπ. Περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας του Συνδυασμού «Οικολογία-Αλληλεγγύη», ο κ. Γιώργος Γιάννης Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κ. Μακεδονίας του Συνδυασμού «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο κ. Τάσος Μπόγρης, Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Συνδυασμού «Οικολογία-Αλληλεγγύη», η κα Κατερίνα Ζωγράφου, Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Κ. Μακεδονίας του Συνδυασμού «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, καθώς ο κ. Μιχάλης Βλαχόπουλος πρώην Δήμαρχος Σταγείρων-Ακάνθου, ο κ. Λάζαρος Λαζάρου, πρώην Δήμαρχος Αρναίας, ο κ. Ιωάννης Μητροφάνης πρώην Δήμαρχος Μ. Παναγίας, ο κ Παναγιώτης Φλωρίνης, πρώην Δήμαρχος Σταγείρων-Ακάνθου και ο κ. Μιχάλης Νανουδάκης πρώην Δήμαρχος Ιερισσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου