Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Οι ετεροδημότες του Δήμου Αριστοτέλη έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ΝΙΚΗΣ για το Γιάννη Μίχο

Χθες Τετάρτη, 7 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη, η κεντρική προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Αριστοτέλη κ. Γιάννη Μίχου προς τους ετεροδημότες του δήμου.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρευρέθηκαν πάνω από 500 ετεροδημότες σε μια ομιλία με πάθος και παλμό ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί ετεροδημότες παρακολούθησαν όρθιοι την ομιλία, λόγω του αδιαχώρητου που επικράτησε.

Ο κ. Μίχος δήλωσε συγκινημένος για την ανταπόκριση των ετεροδημοτών στο κάλεσμα για μια διαφορετική ανάπτυξη παρουσιάζοντας συγκεκριμένες προτάσεις που θα ενώσουν τους πολίτες, θα δώσουν μια νέα πνοή στην περιοχή και θα κάνουν υπερήφανους τους ετεροδημότες για τον τόπο καταγωγής τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πρόγραμμα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας μέσα από καινοτόμες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες (pellet, μελισσοκομία, θρησκευτικός και ορεινός τουρισμός, προσέλκυση κεφαλαίων κ.ά.), ένα πρόγραμμα που εντυπωσίασε άπαντες.

Ο κος Μίχος, δεν παρέλειψε να καυτηριάσει την ανυπαρξία έργου στην περιοχή από τον νυν Δήμαρχο ενώ τόνισε ότι είναι ντροπή να παρουσιάζει μια πιστή αντιγραφή του προγράμματος του 2010.

Παράλληλα ο κος Μίχος έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην προσπάθειά του να ενώσει όλους τους Δημότες και να πάψει ο διχασμός που εξυπηρετεί την υφιστάμενη δημοτική αρχή.

Τέλος ευχαρίστησε όλους τους ετεροδημότες του Δ. Αριστοτέλη για τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο Κίνημα Ανάπτυξης, οι οποίοι έστειλαν από τη Θεσσαλονίκη το μήνυμα νίκης για τις επερχόμενες εκλογές στον τόπο μας.

 




Με εκτίμηση,
ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
για το Δ. Αριστοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου