Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ο Μαυρογιαλούρος, ο Κος Πάχτας και τα βιβλία της ίδιας τάξης. Όταν το θράσος περισσεύει.

Διαβάζοντας το νέο πρόγραμμα του Συνδυασμού Όραμα Πολιτών του Κου Πάχτα είναι σαν να μπαίνει κάποιος σε μια μηχανή του χρόνου και να μεταφέρεται 4 χρόνια πριν! Και αυτό γιατί είναι το ίδιο προεκλογικό φυλλάδιο από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.!!!

Κι όταν λέμε το ίδιο εννοούμε το ίδιο. Απόλυτη αντιγραφή. Ίδια αρίθμηση σελίδων ίδια όμορφα λόγια και μεγαλοστομίες, ίδιες φωτογραφίες.

Για να μην μιλήσουμε για κοροϊδία, να σχολιάσουμε επιεικώς ότι ο Κος Πάχτας αφού δεν έκανε τίποτα από ότι με τον όμορφο πολιτικό στρογγυλεμένο λόγο υποσχέθηκε μας ζητάει εκ νέου την ψήφο μας δήθεν για να υλοποιήσει τώρα τα υποσχεθέντα.

Και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία σας παραθέτουμε το πρόγραμμα του συνδυασμού του Κου Πάχτα στις εκλογές του 2010 καθώς και το τωρινό του πρόγραμμα

http://www.oramapoliton.gr/wp-content/uploads/2014/04/program-2014final.pdf

Απίστευτο και όμως αληθινό! Υψηλό δείγμα πολιτικής άλλων εποχών μας θυμίζει τον γνωστό Μαυρογιαλούρο (αν και αυτός είχε την ευαισθησία να παραιτηθεί) ή τον Ψευτοθόδωρο- Ντίνο Ηλιόπουλο που έδινε υποσχέσεις για ρουσφέτια χρησιμοποιώντας τηλέφωνο που δεν ήταν στην πρίζα.

΅Ένα έχουμε να πούμε. Ντροπή!

ΥΓ. Πραγματικά μου θυμίζει στιγμές από το σχολείο που όσοι έμεναν στην ίδια τάξη έπαιρναν τα ίδια βιβλία με πέρυσι. Λυπούμαστε Κε Πάχτα αλλά εμείς αλλάζουμε τάξη όπως και αλλάζουμε σελίδα στο Δήμο. Εσείς μπορείτε να μείνετε στην ίδια τάξη να λέτε το ίδιο ποίημα ξανά και ξανά.

Νεοχώρι, Μάης 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου