Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΤΩΡΑ ΙΕΡΙΣΣΟΣ - ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΕΣ , ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΦΩΤΟ)


6:00 Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι απαχθέντες βρίσκονται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και στις 10:00 π.μ. θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πολυγύρου. Οι δυο κάτοικοι Ιερισσού συνελήφθησαν με γκαγκστερικό τρόπο από την αστυνομία, η οποία διέρρηξε και έσπασε τις πόρτες των σπιτιών τους μέσα στη μαύρη νύχτα και τους άρπαξαν μπροστά στα παιδιά τους που έκλαιγαν. Σύμφωνα με μέλη των οικογενειών, ούτε καν χτύπησαν την πόρτα, αλλά την διέρρηξαν σαν κοινοί κλέφτες.

Το αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού, που είχε εγκαταλειφθεί από νωρίς, δέχθηκε επίθεση από εξαγριωμένους κατοίκους οι οποίοι πέταξαν έξω τα πάντα και τα έκαψαν.

Στις 10:00 θα είμαστε όλοι στον Πολύγυρο.



------------------------

5:01 Τελικά μπήκαν σε 2 σπίτια έσπασαν τις πόρτες, πήραν 2 συγχωριανούς μας και εξαφανίστηκαν. Όλο το χωριό έχει μαζευτεί στην πλατεία της Ιερισσού κι έρχεται συνεχώς κόσμος απ'τα γύρω χωριά.
-----------------------------

SOS Τώρα 4:00 πμ. οι μπάτσοι σπάνε πόρτες στην Ιερισσό 

και παίρνουν κόσμο. Όλοι στους δρόμους! SOS














4 σχόλια:

  1. Καλά σας κάνουν Ιερισσιώτες-τσαμπουκάδες Οι νόμοι ισχύουν και για σας Για τις ζημιές που προκαλέσατε πρέπει να πληρώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας ετσουξε πουλακια μου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΛΕς ΚΑΛΑ ΣΑς ΚΑΝΑΝΕ...ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΡΩς ΚΥΑΝΙΟ, ΤΙ ΘΑ ΛΕς.ξυπνα και μην φανατιζεσαι με συμπολιτες σου...εναντιωσου στα αρπαχτικα της χωρας μας..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος νόμος ρε φίλε ανώνυμε? Έτσι είναι η δικαιοσύνη? Να αποδίδεται δίκαια και παντού. Και αν το έκαναν όντως αυτοί που πιάστηκαν και όσοι κατηγορηθούν ακόμη να πληρώσουν ναι, αλλά όχι για ανθρωποκτονίες, τρομοκρατίες και αηδίες, για όσα έκαναν. Ειλικρινά δεν χωράει το μυαλό μου πως είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σε μέρη που πρόκειται να γίνει ορυχείο και να χαίρεται.. Όσο και καλός να είναι ο μισθός του, θα έπρεπε να σωπαίνει τουλάχιστον και να μη μιλάει γιατί θα τον φτύνουν τα παιδιά του και τα εγγόνια του που δεν αγωνίστηκε όχι για να φέρει ένα πιάτο φαί στο τραπέζι, αλλά για να μη ζει η οικογένειά του μέσα σε μια χαβούζα.. Είχα διαβάσει κάποτε πως εκεί στην περιοχή σας στο Στρατώνι υποχώρησαν τα κούφια τους υψώματα, βουναλάκια, πως να τα πω, κάτι τέτοιο τέλος πάντων, και πλάκωσε σπίτια και κινδύνεψαν ζωές. Έπρεπε να πνιγούν μέσα στα σκατά τους για να μαθαίνατε κάτι, αν δεν χυθεί αίμα άλλωστε δίδαγμα δεν παίρνουμε εμείς οι άνθρωποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή