Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Δεν θα εκδώσει ψήφισμα το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης για τις Σκουριές Χαλκιδικής


Δεν θα εκδώσει ψήφισμα το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης για τις Σκουριές Χαλκιδικής
Δεν θα εκδώσει ψήφισμα το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, μετά τη συζήτηση για τα μεταλλεία χρυσού...
στις Σκουριές Χαλκιδικής. Αυτό ανακοίνωσε πριν λίγο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος. Πριν δώσει το λόγο στους δημοτικούς συμβούλους για να τοποθετηθούν, ο κ. Αβραμόπουλος σχολίασε: «Σήμερα έγινε μια σπουδαία συζήτηση. Ακούσαμε ανθρώπους να διαλέγονται, να διαφωνούν ακόμη και να συγκρούονται. Τώρα πιστεύω ότι θα πρέπει ο καθένας να συζητήσει τα δεδομένα αυτά με την παράταξή του, να βγάλει τα συμπεράσματά του και να διαμορφώσει άποψη, ώστε να εκδώσουμε ένα ψήφισμα σε νέα συνεδρίαση».

3 σχόλια:

  1. Ήταν και το γλυκό αγόρι ο Μπουτάρης εκεί; Φαντάζομαι πόσα ουίσκια θα κατέβασε πάλι. Μπουτάρη, γιαλαντζή έλληνα ή καλύτερα σκοπιανέ μπεκρή, από εσένα δεν θέλουμε υπογραφή. Σε έχουμε γραμμένο εκεί που το στυλό αρνείται να γράψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ !!! ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΚΟ -ΧΕΡΑΚΙ ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΤΕΕΕ -ΜΠΟΜΠΟΛΕΕΣ ..ΜΠΟΜΠΟΛΕΕΕΣ !!!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγά ρε εσύ πάλι με την μεγάλη πάπυρο που χωράει να γραφτεί μια ολόκληρη ΙΛΙΑΔΑ. με στυλό μπορεί όχι αλλά με πένα τσιμπάει όμως λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή