Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Δήμος Αριστοτέλη κωλυσιεργεί την διαδικασία για το Α.Τ. Ιερισσού


Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες γύρω από το θέμα του ΑΤ Αριστοτέλη, δείχνουν για την καθυστέρηση αυτή τον δήμο Αριστοτέλη! Είναι υποχρεωμένος στους δημότες του να δώσει πειστικές απαντήσεις!

Σειρά άστοχων ενεργειών της δημοτικής αρχής έφεραν τον φάκελο μετά τόσους μήνες ξανά στην έδρα του δήμου. Οι αρμόδιοι τόνισαν ότι είναι ουσιαστικά μία γρήγορη διόρθωση επι της διαδικασίας. Παρ´ όλα αυτά ο Δήμος κρατά τον φάκελο από τις αρχές του Αυγούστου χωρίς να προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια. Μήπως πρέπει να δοθούν στους πολίτες κάποιες απαντήσεις;

Να θυμίσουμε ότι η Νέα δημοτική αρχή καθυστέρησε να στείλει τον φάκελο για ένα απλό τοπογραφικό. Από τη στιγμή που πήρε απόφαση το δημοτικό συμβούλιο μετά από πίεση των πολιτών, καθυστέρησε ένα μήνα να τον στείλει (λαθεμένα) στην Αποκεντρωμένη της Θεσσαλονίκης την κα Φωτιάδου.

Λόγο φόρτου εργασίας η Αποκεντρωμένη Θεσσαλονίκης είδε τον φάκελο μετά από δυο μήνες όπου διαπίστωσε ότι δεν είχε σχέση με τη Θεσσαλονίκη αλλά με την Χαλκιδική. Οπότε τον έστειλε σωστά πίσω στον Πολύγυρο στην κα Μιχάλη Βάια, όπου διαπίστωσε σειρά διαδικαστικών λαθών και ζήτησε στις αρχες του Αυγούστου από την σημερινή δημοτική αρχή να τα διορθώσει. Από τότε ο φάκελος βρίσκετε στα γραφεία του δήμου χωρίς να γίνεται καμία ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου