Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Κάποιοι έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάολο... κάποιοι άλλοι πάλι θα δώσουν και τις ζωές τους για ελευθερία και αξιοπρέπεια !!!

Φράγμα που έσπασε στην Βραζιλία με περίπου 50 νεκρούς και 200 αγνοούμενους (στην πρώτη φωτό)... στην δεύτερη 9 αγνοούμενοι μεταλλωρύχοι στην Πολωνία μετά από σεισμό!!!
Εμείς εδώ στην Χαλκιδική φτιάχνουμε τρία φράγματα και έχουμε και το μεγαλύτερο σεισμικό ρήγμα στην βόρειο Ελλάδα (ενεργό)...
Κάποιοι έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάολο... κάποιοι άλλοι πάλι θα δώσουν και τις ζωές τους για ελευθερία και αξιοπρέπεια !!!


Στις Σκουριές πραγματοποιούνται προπαρασκευαστικές εργασίες για δύο φράγματα ύψους 143 και 131 μέτρων αντιστοίχως.
Εκεί σχεδιάζεται να αποτεθούν 65 εκατομμύρια τόνοι τοξικών αποβλήτων!
Τα φράγματα σχεδιάζονται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το ενεργό σεισμικό ρήγμα που έδωσε το 1932 σεισμό 7,2 Ρίχτερ με εκατοντάδες νεκρούς κι ανυπολόγιστες καταστροφές στους γύρω οικισμούς.

Σύμφωνα με την υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος Ibama, το φράγμα αυτό στη Βραζιλία περιείχε 1 εκατομμύριο κυβικά μέτρα τελμάτων, ποσότητα πολύ μικρότερη από τα 65 εκατ. κυβικά μέτρα που θέλουν να αποθηκεύσουν στην Χαλκιδική.


Οι καθηγητές του ΑΠΘ σας ενημερώνουν για την καταστροφή της Χαλκιδικής και της Β. Ελλάδας από την μεταλλευτική δραστηριότητα χρυσού-χαλκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου