Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

"Κανένας να μην μείνει μόνος". "Δικάζουν την άρνησή μας να υποταχθούμε"


Ο 26ος κατηγορούμενος, αυτή η αλύγιστη ψυχή από τη Μεγάλη Παναγιά, με την οποία διαλέξαμε να ξεκινά το σήμα του Αντιδραστηρίου, ο Τάκης Κάλτσος, ο "υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης των Σκουριών", θα δικαζόταν την Πέμπτη 10/5 στη Θεσσαλονίκη αν δεν τον σκότωναν με το ανηλεές κυνηγητό που αδυνάτισε την γενναία του καρδιά. Τώρα είναι ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. 

Από την κόρη του Τάκη Κάλτσου, Αρχώ (αγαπημένη):
"Είχα έναν μπαμπά έναν άγριο άνεμο. ..και ακόμα άνεμος είναι που περνάει μέσα από τα δέντρα στο βουνό που τόσο αγαπούσε. ..όπως η τελευταία του βόλτα με το άλογο δύο μέρες πριν φύγει. ..είχε πάει να δει τον Καλύβα που ήτανε μονάχος εκεί πάνω με τα θηρία. ..τον φοβόταν τον μπαμπά μου το θεριό γιατί ήταν αληθινός και είχε γνώση. .ήξερε πολύ καλά ποιος ήταν και που πατούσε. .και έτσι λοιπόν το θεριό έβαλε όλη του την τέχνη να τον κυνηγήσει και να τον εξαφανίσει. .τον έπιασε...τον δίκασε σαν κακούργο...έφυγε ο μπαμπάς μου. .να τον εξαφανίσει το θεριό όμως δεν τα κατάφερε γιατί ο μπαμπάς μου θα είναι για πάντα πιο δυνατός... και όπως είπε και ο αγαπημένος Stelios είναι ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους... όλοι μαζί θα βγάλουμε άκρη... κανένας να μην μείνει μόνος".

Τάκη, ήσουν χθες στην πορεία, μέσα από τη λάμψη των ματιών της αγαπημένης σου Νίνας. Κι όπως έχει πει η Nina:"Δικάζουν την άρνησή μας να υποταχθούμε. Ε... ΟΧΙ".

"Από συναγωνιστή και συγκατηγορούμενο του Τάκη ...
Την μέρα που περνούσαμε ανακριτή και εισαγγελέα ήμασταν στην ίδια τριάδα ..ένα λεπτό πριν να μπούμε μέσα γυρίζει και μας λέει "πάμε παιδιά ...κανένας δεν μπορεί να μας δικάσει πέρα απ'την συνείδηση μας...αφού ήδη έχουμε απολογηθεί στους ανθρώπους μας και στο βουνό μας"
Τάκης Κάλτσος ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου