Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμος Αριστοτέλη:Ορκωμοσία νέου Δημάρχου, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων

Δελτίο Τύπου
Μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες 31.08.14 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού, η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των Συμβούλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αριστοτέλη. Ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεόκλητος χοροστάτησε της τελετής, ενώ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από το Κέντρο Πολιτισμού προκειμένου να ευχηθεί στη νέα Δημοτική Αρχή καλή θητεία, παρακολουθώντας και την παραδοσιακή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κλειγένης». 

Ο νέος Δήμαρχος Ιωάννης Μίχος, φανερά συγκινημένος, δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή η ανακήρυξη του ως Δήμαρχος στο τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Αναγνώρισε τη δέσμευση που πηγάζει από αυτή τη λαϊκή εντολή και επεσήμανε ότι πρόθεση τόσο του ίδιου όσο και σύσσωμης της δημοτικής αρχής είναι να εργαστεί πολύ σκληρά προκειμένου να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις που θα φέρουν ανάπτυξη, ευημερία και προκοπή, ενισχύοντας την τοπική επιχειρηματικότητα και αναπτύσσοντας τα πλούσια πλεονεκτήματά του τόπου. Τόνισε, επίσης, ότι θα είναι δίπλα σε όλους τους πολίτες χωρίς καμία διάκριση ή εξαίρεση από όλα τα χωριά του Δήμου, ανοίγοντας το διάλογο, ακούγοντας τα προβλήματά τους και σεβόμενοι τις ανησυχίες τους.


Τέλος, ο Δήμος Αριστοτέλη θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους δημοτικούς υπαλλήλους και την Ομάδα του Κέντρου Πολιτισμού Ιερισσού που διοργάνωσαν άψογα την τελετή ορκωμοσίας και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αμμουλιανής, Νέων Ρόδων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιερισσού «Κλειγένης» και το Λαογραφικό Σύλλογο «Καγκελευτός» για την προσφορά των εδεσμάτων στους προσκεκλημένους και τους παρευρισκομένους της τελετής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου