Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Απάντηση προς τον κο Πάχτα και το Συνδυασμό Όραμα Πολιτών σχετικά με τις φωτογραφίες από το Site του Δήμου Αριστοτέλη


Προς Δημότες Αριστοτέλη

Με πολλή μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι η απάντηση του κου Πάχτα στο κουίζ που δημοσιεύσαμε σε σχέση με την πιστή αντιγραφή του τωρινού του προγράμματος από το πρόγραμμα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών, επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μας.

1ον: Δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να παρουσιάσει έστω μια δικαιολογία για την αντιγραφή που σχολιάζεται στο συγκεκριμένο quiz.

2ον: Απορούμε για τους νέους κανόνες πνευματικών δικαιωμάτων που φέρνει στη ζωή μας ο κ. Πάχτας, λες και το site του Δήμου Αριστοτέλη είναι δικό του, λες και απαγορεύεται σε οποιοδήποτε δημότη να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες από το site του Δήμου.


3ον: To πρόγραμμα φωτογραφιών SHUTTERSTOCK είναι παγκοσμίως γνωστό και έχει εκατομμύρια πελάτες, μεταξύ αυτών κι εμείς. Από πότε απαγορεύεται τους υπόλοιπους να χρησιμοποιούμε κι εμείς τέτοιου είδους προγράμματα (π.χ. SHUTTERSTOCK, GOOGLE MAPS, YOUTUBE κ.λ.π.);

4ον: Αν ο κος Πάχτας θέλει έστω και την τελευταία στιγμή να σώσει τα προσχήματα του προτείνουμε να αποσύρει ΑΜΕΣΑ το αντιγραμμένο πρόγραμμα και να παραθέσει έστω και την τελευταία στιγμή πραγματικά νέες προτάσεις.

Υ.Γ. Κε Πάχτα μέχρι και στο copy paste κάνετε λάθος. Διότι ο συνδυασμός μας λέγεται ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΥΞΗΣ και όχι ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Καληνύχτα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου