Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Μεγαλειώδης Συγκέντρωση των δημοτών της Ουρανούπολης κατά την ομιλία του κ. Μίχου, μπροστά στον Πύργο παρά τη βροχόπτωση


Ούτε και ο καιρός, με την έντονη ξαφνική βροχόπτωση, δεν εμπόδισε τον κόσμο να παρακολουθήσει την Ομιλία του κ. Μίχου στην Ουρανούπολη, συγκέντρωση που χαρακτηρίστηκε μεγαλειώδης τόσο σε όγκο όσο και σε παλμό.

Ο κ. Μίχος ευχαρίστησε τους δημότες της περιοχής που συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Πύργο της Ουρανούπολης για την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή, δεσμευόμενος ότι άμεσα θα μεριμνήσει προκειμένου να γίνει ο Πύργος και πάλι επισκέψιμος. 
Στη συνέχεια δήλωσε ότι ο Δήμος αλλάζει σελίδα αφήνοντας πίσω τους επαγγελματίες πολιτικούς και τους ανθρώπους που ευθύνονται για την κρίση στην Ελλάδα που το μόνο που κάνουν είναι να υπόσχονται ξανά αυτά που υποσχέθηκαν και πριν 4 χρόνια αρνούμενοι ωστόσο να επισκεφθούν και να μιλήσουν στον κόσμο της Ουρανούπολης, και πριν 4 χρόνια αλλά και κατά την παρούσα προεκλογική περίοδο.

Έπειτα, κ. Μίχος παρουσίασε τους άξονες δράσης για τη νέα δημοτική αρχή καθώς και τα άμεσα σχέδια για την περιοχή της Ουρανούπολης, όπως την ανάδειξη τουριστικών χώρων (π.χ Μονή Ζυγού) την ολοκλήρωση του λιμένα, την ανάπλαση της παράλιας ζώνης, το Κέντρο Υποδοχής γυναικών επισκεπτών του Αγίου Όρους, τη θεσμοθέτηση της επέκτασης του οικισμού και την αντιπυρική προστασία της περιοχής. 
Επίσης, αναφέρθηκε στη μελέτη για την πρόταση παράκαμψης της οδού Τρυπητής-Ουρανούπολης και την μετατροπή της σε πεζόδρομο/ποδηλατόδρομο. Τέλος, παρουσίασε και προτάσεις για την ενίσχυση των κοινωνικών υποδομών, όπως ιατρικό προσωπικό σε καθημερινή βάση, τουλάχιστον κατά την θερινή περίοδο, σε συνάρτηση με την επάνδρωση του πολυϊατρείου της Ιερισσού, την αναβάθμιση υπηρεσιών πρόνοιας (Παιδικός Σταθμός/ΚΔΑΠ, ανάπλαση παιδικής χαράς) καθώς και ενέργειες συντήρησης ηλεκτροφωτισμού και βελτίωσης λειτουργίας του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου