Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Αρναία :Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού ''ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ''


Κάτω από ένα υπέροχο ήλιο, πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συνδυασμού ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για τα εγκαίνια του 3ου εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού στην Αρναία που πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 04.05.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Μίχος αφού δήλωσε συγκινημένος από την προσέλευση και ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, τόνισε ότι βασικός σκοπός του είναι να γίνει Δήμαρχος όλων των δημοτών χωρίς καμία διάκριση και αποκλεισμό. Επίσης, αναφέρθηκε στις προτάσεις ανάπτυξης που διαθέτει ο Συνδυασμός που μπορούν να εφαρμοστούν στην περιοχή καταργώντας την εργασιακή μονομέρεια, που η προηγούμενη Δημοτική Αρχή συνεχίζει να εφαρμόζει στην περιοχή, υποσχόμενη τα ίδια που περιέχονταν στο έντυπο της προηγούμενης προεκλογικής αναμέτρησης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η κα. Κατερίνα Ιγγλέζη, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Ν. Χαλκιδικής, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Λάζαρος Τόσκας του συνδυασμού “Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα”, η κα Ελευθερία Χατζησταματίου- Λεμονιάδου, Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Κ. Μακεδονίας του Συνδυασμού “Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» του κ. Γιάννη Ιωαννίδη, ο κ. Λάζαρος Λαζάρου, πρώην Δήμαρχος Αρναίας, ο κ. Γιάννης Μητροφάνης, πρώην Δήμαρχος Μ. Παναγίας και ο κ. Γεώργιος Ξιούφης, Πρόεδρος Δασικών & Γεωργικών Συνεταιρισμών Αρναίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου