Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Σχεδόν όλη η αστυνομική δύναμη της Χαλκιδικής φυλάει την Ελληνικός Χρυσός

Χωρίς αστυνόμευση η Χαλκιδική για την φύλαξη της Ελληνικός Χρυσός: όπως τόνισε στο ThessToday ο πρόεδρος της ΕΑΥ Χαλκιδικής, Ιωάννης Κυργιαφίνης, οι αστυνομικοί της Χαλκιδικής είναι αναγκασμένοι καθημερινά να πηγαίνουν στο βουνό για την φύλαξη της Ελληνικός Χρυσός.



85 με 90 αστυνομικοί λαμβάνουν καθημερινά υπηρεσία για την φύλαξη του εργοταξίου της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές κι ο υπόλοιπος νομός μένει δίχως φύλαξη, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονο πρόβλημα αστυνόμευσης.

Επίσης, το προσωπικό αυτό δουλεύει από 10 έως και 14 ώρες την ημέρα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκτελέσουν την υπηρεσία τους λόγω κούρασης.


Όπως τονίζει στο ThessToday διαθέτουν τα περιπολικά για την υπηρεσία στο βουνό το οποίο προσεγγίζουν μόνο τα 4χ4, με αποτέλεσμα τα οχήματα να υφίστανται φθορές. Την ίδια ώρα η υπηρεσία στον υπόλοιπο νομό εκτελείται με πεπαλαιωμένα οχήματα.

Όπως επισημαίνει ο Κυργιαφίνης στο ThessToday, το πρόβλημα της αστυνόμευσης θα γιγαντωθεί το επόμενο διάστημα που η Χαλκιδική θα αρχίσει να κατακλύζεται από τουρίστες.

video: Ιωάννης Κυργιαφίνης – πρόεδρος ΕΑΥ Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου