Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

7 ψέμματα και 7 αλήθειες για την Τσικνοπέμπτη στην Ιερισσό.



Καλησπέρα σας. Δεν θα σας συστηθώ διότι θέλω να παραμείνει κρυφό το όνομά μου και το email μου.

Τα πράγματα είναι λίγο ζόρικα στην περιοχή και πρέπει να προσέχουμε. Επίσης ζητώ συγνώμη για τα ορθογραφικά και ζητώ να αναρτήσετε το παρακάτω κείμενο για την αποκατάσταση της αλήθειας. Σας εύχομαι καλή συνέχεια.



Τσικνοπέμπτη στην Ιερισσό. Ψέμματα και αλήθειες.

Αφορμή για το παρακάτω κείμενο είναι ένα βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες και προσπαθεί να βγάλει τρελούς τους κατοίκους, μεταξύ των οποίων καθηγητές, μαθητές, γιατρούς αλλά και πολίτες της Ιερισσού, και να πείσει στους υπόλοιπους ότι η Ιερισσός δεν βίωσε τίποτα απ' όσα είδαμε στα βίντεο και στα όσα ακούσαμε από τις μαρτυρίες.



Η προπαγανδιστική αυτή προσπάθεια ήταν εξ αρχής καταδικασμένη να αποτύχει, αφού από προπαγάνδα στην εταιρία δεν γνωρίζουν. Απόδειξη είναι τα όσα καταγγέλουν κατα καιρούς για τα οποία δεν έχει συληφθεί κανείς και ούτε πρόκειται διότι πολύ απλά δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να ενοχοποιεί κάποιον ή κάποιους από την περιοχή.
Ας ξεκινήσουμε.


Ψέμμα Νο1.

Οι κάτοικοι έβαλαν φωτιά σε λάστιχα για να εμποδίσουν τις έρευνες της αστυνομίας.
Αλήθεια.
Οι κάτοικοι όντως βάλανε φωτιά σε λάστιχα, όχι όμως για να εμποδίσουν τις έρευνες, αλλά για να εμποδίσει τους ψυχοπαθείς ΜΑΤατζήδες να μπουν στο χωριό μας για 3η φορά και να το πνίξουν στα χημικά!
Οι έρευνες και οι προασγωγές μέχρι το περιστατικό της 7ης Μαρτίου γινόταν κανονικά, όπως και οι έρευνες σε σπίτια που ήθελε να κάνει η αστυνομία και δεν εμπόδισε κανένας κάτοικος την αστυνομία σε αυτό.
Ψέμμα Νο2.
Ο καπνός από τα λάστιχα πήγαινε προς το χωριό και δημιούργησε αναπνευστικά προβλήματα.
Αλήθεια.
Στο βίντεο http://ierissiotes.blogspot.gr/search?updated-max=2013-03-11T03:28:00-07:00&max-results=15 που σας δίνω βλέπετε στο 5:21 τον καπνό να φεύγει προς βορρά. Εάν κατευθυνόταν προς το χωριό, αυτός που τραβάει το βίντεο έπρεπε να πνιγεί. Εδώ http://ierissiotes.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7989.html και σχετικές φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν όσα γράφω και διαψεύδουν την αστυνομία και την εταιρία. Ο άνεμος δεν άλλαξε κατεύθυνση μέχρι που τα λάστιχα καήκανε και έσβησε η φωτιά, έτσι σε καμία περίπτωση δεν προβλημάτισε το χωριό, ο καπνός από τα καμένα λάστιχα. Ο άνεμος είχε κατεύθηνση προς το χωριό, όταν ήρθε η ώρα που τα ΜΑΤ άρχισαν να ρίχνουν δακρυγόνα διασποράς στο δρόμο και συγκεκριμένα μπροστά στην πόρτα του σχολείου. Δεν είναι χαζοί να ρίχνουν τα δακρυγόνα και να τα εισπνέουν οι ίδιοι. Περιμένανε και χτυπήσανε την κατάλλη στιγμή! Η διασπορά των δακρυγόνων που πέφτανε μπροστά στην είσοδο του σχολειου, είχε ως αποτέλεσμα κάποια απο αυτά να καταλήξουν στο προάυλιο χώρο του σχολείου και ακολούθησε ο πανικός. Όλα αυτά αποδεικνύονται από τα βίντεο και κάνουν ρεντίκολο τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας. Επίσης να πω πως και να μην πέφτανε δακρυγόνα μέσα στο σχολείο, θα είχαμε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, αφού τα δακρυγόνα έπεφταν βροχή και ο άνεμος τα έστελνε καρφί στο σχολικό κτίριο! Στην αρχή του βίντεο πως σας έδωσα πιο πάνω, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ένα δείγμα από τον πανικό που προκλήθηκε στο σχολείο με τους μαθητές να μπαίνουν εσπευσμένα μέσα στις τάξεις και την καθαρίστρια να μην μπορέι να συνέλθει. Θα σας χρωστάω ένα βίντεο που δείχνει δακρυγόνο να 'καπνίζει' μέσα στο σχολείο αλλά δεν το βρίσκω αυτή τη στιγμή.
Ψέμμα Νο3.
Έγινε περιορισμένη χρήση χημικών.
Αλήθεια.
Στο ίδιο βίντεο από το 7:27 και μετά, βλέπετε την ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ χρήση χημικών των ΜΑΤ. Ο άνεμος όπως καλά καταλάβατε συνεχίζει να πνέει αντίθετα από την είσοδο του χωριού (ευτυχώς) γι' αυτό και τον εισπνέουν οι ψυχικά διαταραγμένοι ΜΑΤατζήδες.
Ψέμμα Νο4.
Αριστεροί καθηγητές προπαγανδίζουν χρησιμοποιώντας παιδιά.
Αλήθεια.
Καθαρή επίθεση προς την αριστερά, αφού ούτε μπορείς να ξέρεις ποιος καθηγητής είναι αριστερός και ποιος όχι, αλλά ούτε και να μην πιστέψεις τόσα παιδιά που καταγγέλουν βία, η οποία φαίνεται σε όλα τα βίντεο και τις μαρτυρίες των κατοίκων. Μια ακόμη μικρή απόδειξη είναι η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ λήψη δείγματος DNA από κατοίκους που προσήχθησαν (και συνεχίζουν να προσάγωνται) ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Ο σοφός λαός μας λέει, από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.
Ψέμμα Νο5.
Κατα την αστυνομία υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις (που μετά γίνονται ατράνταχτα στοιχεία κατά δήλωση μπουμπούκου) ότι μαθητές του λυκείου συμμετείχαν στους εμπρησμούς των σκουριών.
Αλήθεια.Ο πανικόβλητος μπουμπούκος προσπαθεί να μας πείσει ότι μαθητές πυρπόλησαν τις (παράνομες) εγκαταστάσεις της εταιρίας στις σκουριές. Συμπληρώνεται ένας μήνας από το γεγονός και η αστυνομία έχει απλά ενδείξεις και όχι αποδείξεις. Βέβαια δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως ανακάλυψε 9 κυνηγετικά όπλα εκ των οποίων 2 χωρίς άδεια, 3 γούκι-τόκι και 15 κροτίδες! Τεράστια επιτυχία για την αστυνομία της ζαρτινιέρας και του φώτοσοπ. Οι προστάτες του νόμου. Θαυμάστε τους!
Ψέμμα Νο6.
Κατά τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας, Χρ. Μανούρα (επίθετο με νόημα), εμπλοκή και χρήση χημικών έγινε μόνο κατα την προσπάθεια εισόδου της αστυνομίας στο χωριό.
Αλήθεια.
Εδώ http://ierissiotes.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6749.html μιά φωτογραφία αλλά και ένα βίντεο που δείχνει πολίτες (μεταξύ αυτών υπάρχουν καθηγητές και μαθητές αλλά και πολίτες) που τρέχουν προς το κτίριο του σχολείου για να σωθούν. Δυσυχώς το σχολικό κτίριο δεν κατάφερε να τους προστατέψει από την ''περιορισμένη''χρήση χημικών που έγινε από τα ΜΑΤ. Πνίγηκαν ΚΑΙ ΜΕΣΑ στο σχολικό κτίριο!
Ψέμμα Νο7.
Κατηγοριματικά, δεν έγινε χρήση χημικών μέσα στο χωριό, σε κατοικίες και στο σχολείο. Κατα τον Χρ. Μανούρα πάντα..
Αλήθεια.
Από το 5:59 στο βίντεο αυτό http://ierissiotes.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8.html βλέπετε την χρήση χημικών μέσα στους δρόμους του χωριού!
Όσοι μένουν εκεί, απλά είναι άτυχοι, έτσι Χρ Μανούρα; Επίσης στην πρώτη αλλά και στην πέμπτη φωτό εδώ http://ierissiotes.blogspot.gr/2013/03/video_7222.html βλέπετε το δακρυγόνο που έχει πέσει ΜΕΣΑ σε αυλή σπιτιού. Το ίδιο σπίτι και το ίδιο δακρυγόνο και σε βίντεο, εδώ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xrLLOgTWqVs Για να θυμηθούμε τι έγραψε ο Χρ. Μανούρας.
"Σε καμία περίπτωση δεν έγινε χρήση χημικών ή άλλων μέσων σε κανένα άλλο σημείο της περιοχής, ενώ σχετικές καταγγελίες σε Μ.Μ.Ε για χρήση χημικών σε σχολείο και οικίες της περιοχής, διαψεύδονται κατηγορηματικά." Καλύτερα να μασας παρά να μιλάς Χρ. Μανούρα.
Μπόνους.
Σ' αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7ADSR3g-1TI από το 10:00 βλέπετε για άλλη μια φορά την ''περιορισμένη'' χρήση χημικών των ΜΑΤ. Τόσο περιορισμένη που ταξίδεψε 300 μέτρα και έπνιξε ένα μωρό 10 μηνών που μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία από την τσικνοπέμπτη. Εύχομαι καλή ανάρρωση στο μωρό και κουράγιο στον πατέρα και στην μητέρα του (την οποία προσήγαγαν την επομένη!!). Επίσης εύχομαι καλή ανάρρωση και στους ψυχικά διαταραγμένους ΜΑΤατζήδες. Γιατί είναι δύσκολο να σε βρίζει ο πατέρας, η μητέρα και τα αδέρφια σου. Είναι τραγικό να μην έχει φίλους, σχέση, κοινωνική ζωή. Δακρυγόνα και γκλοπιές-σπίτι-σπίτι-δακρυγόνα και γκλοπιές. Αυτή είναι η ζωή ενός ΜΑΤατζή. Ευτυχώς που δεν θα ζήσω ποτέ έτσι. Καλύτερα άνεργος, φουκαράς, φτωχός, παρά κάποιος που τον φτύνουν μέχρι και τα σκυλιά.


Τα 7 ψέμματα και οι 7 αλήθειες, είναι ένα μικρό δείγμα της τρομοκρατίας που βιώνει η Χαλκιδική και ιδιαίτερα η Ιερισσός. Βλέπετε το θέμα όσο ήτανστην αφάνεια ήταν βολικό για τον Πάχτα και την καναδική εταιρία. Τώρα που βγήκε στην επιφάνεια έχουν πανικοβληθεί και τρέχουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Δεν πείθουν κανέναν χαλκιδικιώτη πως έχουν καλές προθέσεις. Πως μπορούν να έχουν καλές προθέσεις και να μας λένε ότι δεν θα
χρησιμοποιηθεί κυάνιο, όταν η αγοραπωλησία των μεταλλείων αποτελεί από μόνη της ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο; Όταν ο υπουργός που υπέγραψε είναι ο υπουργός της λίστας Λαγκαρντ; Όταν ακόμα και ο δήμαρχος εμπλέκεται σε σκάνδαλα; Ξεχάσατε το σκάνδαλο με τα μεταλλεία Κασάνδρας;
Την (ν)τροπολογία για το Πόρτο Καρράς την θυμάστε; Και μια και έπιασα τον δήμαρχο, που είναι ο δήμαρχος να καταδικάσει την αστυνομική βία;
Που είναι ο δήμαρχος που ζητάει διάλογο; Γιατί βγήκε άσπρος σαν το πανί, μετά την λήξη του δημοτικού συμβουλείου της Θεσσαλονίκης; Γιατί επιτέθηκε στο παρατηρητίριο με ψέμματα που θα έκαναν και ένα 15χρονο να γελάει; Μήπως επειδή πλέον δεν πείθει ούτε τα τσιμέντα; Όσο για τον μπουμπούκο της πολιτικής, δεν έχω να πω πολλά. Το ότι ήταν ΛΑΟΣ και πήγε στη ΝΔ, το ότι ψήφισε όλα τα μνημόνια και το ότι λέγεται μπουμπούκος, φτάνουν για να καταλάβει κανείς με πόσο σοβαρό άτομο έχει να κάνει. Όσο για τον Βορίδη, εθνικιστής και δούλος της Μέρκελ δεν γίνεται. Σαν να λέμε ταλιμπαν με φιλοαμερικανικά αισθήματα. Γίνεται; Πολιτικοί χωρίς ταυτότητα και προσωπικότητα. Αυτούς ψηφίσαμε.Βρήκαν και κάνουν. Τέλος, θα ήθελα να πω κάτι και για την άλλη πλευρά.
Αυτούς τους λίγους υποστηρικτές του εργοστασίου. Είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους, που στο βωμό του χρήματος ξεπουλάνε την ίδια τους την ψυχή, τα ίδια τους τα παιδιά! Και είναι ακόμη πιο λυπηρό, να βλέπεις μοναδικούς συμπαραστάτες των υποστηρικτών, τα ΜΑΤ, τον Πάχτα και τον μπουμπούκο. Από την άλλη πλευρά τα ψηφίσματα και τα μυνήματα συμπαράστασης των πραγματικών κατοίκων αυτού του τόπου, είναι δεκάδες. Σε λίγες μέρες θα γίνουν εκατοντάδες. Σε μερικούς μήνες χιλιάδες. Κάθε μέρα λαμβάνουμε μυνήματα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα. Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης μας βλέπανε οι θεσσαλονικείς και μας ζητούσαν μπλούζες με το σύνθημα ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ. Εσάς δεν σας έχουν συμπαρασταθεί ούτε συνάδελφοι μεταλλορύχοι! Αυτό δεν σας λέει κάτι; Τόσο υπνωτισμένοι που δεν βλέπετε τον λάκο που σας έχουν ανοίξει; Από την μία το καταλαβαίνω γιατί δεν είστε όλοι απο εδώ. Οι περισσότεροι είναι ξένοι που έγιναν κάτοικοι επι Μποδοσάκη. Εμείς όμως είμαστε από αρχαιοτάτων χρόνων εδώ και σκοπεύουμε να μείνουμε για πολλά πολλά χρόνια.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ!


Το συλλαλητήριο των 20.000 και πλέον αγωνιστών που είδαμε στη θεσσαλονίκη δεν είναι τίποτα μπροστα σε αυτά που θα ακολουθήσουν!
Αν κακοπερνάμε θα τρισκακοπεράσετε δούλοι της Μέρκελ!
Βάλτε το καλά στο κεφάλι σας!

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ!


-Ιερισσιώτης-
ΠΗΓΗ : ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ

1 σχόλιο:

  1. Έτσι ακριβώς, έχουν τα πράγματα. Μάλιστα θα έλεγα ότι έγιναν πολύ χειρότερα πράγματα αλλά δεν μπορούν να είναι όλοι με τις κάμερες και τα κινητά όταν βρέχει δακρυγόνα! Μπράβο στον αθρογράφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή