Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:Χάθηκε δικογραφία για τον Μπόμπολα;


Κάπου στη… στρατόσφαιρα φαίνεται ότι βρίσκεται μία δικογραφία της ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία αφορά επιχείρηση του ομίλου Μπόμπολα. Αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει με όσα καταγγέλλει στη Βουλή ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ν. Νικολόπουλος.

Η δικογραφία αφορά την εταιρεία «SPORT PLUS AE», συμφερόντων του Φ. Μπόμπολα, η οποία εμπλέκεται στην προβολή παράνομων διαδικτυακών εταιρειών στοιχήματος και δεν… υπάρχει, ούτε στο ΣΔΟΕ, αλλά ούτε και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών!



Ο Υπουργός Οικονομικών, με το υπ’ αριθμ. ΓΚΕ 1120315ΕΞ2012/136/2012 έγγραφό του, ανέφερε ότι μετά από τον διενεργηθέντα έλεγχο, το ΣΔΟΕ υπέβαλε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών την υπ’ αριθμ. 937/31.3.2011 μηνυτήρια αναφορά κατά των υπευθύνων, για παράβαση του άρθρου 2 παρ. 2 του Ν. 2433/96 «περί ρυθμίσεως θεμάτων ΟΠΑΠ», αλλά και ότι πλέον αντίγραφο της δικογραφίας δεν τηρείται στην υπηρεσία του ΣΔΟΕ!

Όμως ο Υπουργός Δικαιοσύνης, με την υπ’ αριθμ. 349/2012 απάντησή του, δήλωσε ότι μετά από σχετικό έλεγχο που διενεργήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, διαπιστώθηκε ότι «δεν εκκρεμεί σ’ αυτή ουδεμία δικογραφία σχετική με το αναφερόμενο στην ερώτηση θέμα»!
AvantiPopoloGR  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου